Missie projecten machines en niet-standaard-constructies

Alles wat leeft heeft een doel/richting/directie/missie nodig om zinvol te zijn en te bestaan als onderdeel en toekomst van z'n omgeving/de wereld. Dit geldt ook voor elk bedrijf en elke organisatie die actief is wereldwijd. 

S-con's belangrijkste missie is de bedrijven/z'n klanten hierin zo goed mogelijk te ondersteunen om hun missie/directie/doel te helpen bereiken.

Een bijkomende missie/doel van S-con is de vrijheid, middelen en mogelijkheden trachten te creƫren om zelf bezig te kunnen zijn met eigen projecten ivm Onderzoek en Ontwikkeling (O&O) als gevolg van een bepaald idee ed om zo ook in samenwerking mee te kunnen bouwen aan de mensheid en een betere wereld. Hieronder enkele afbeeldingen met link naar door S-con ondersteunde organisaties.

S-con heeft niet de ambitie om zelf producten te gaan verkopen/verdelen en wil voor, tijdens en na succesvolle ontwikkeling product/oplossing hiervoor samenwerken met partners zoals productiebedrijven en geschikte verkoopskanalen en verdelersnetwerken waar de meeste werkgelegenheid + welvaart ed zal kunnen uit voortkomen. 

Ontwerp-ervaring

Afbeeldingen

Enkele klanten

Homepage