Missie projecten niet-standaard-constructies en -machines

Alles wat leeft heeft een doel/richting/directie/missie nodig om zinvol te zijn en te bestaan als onderdeel en toekomst van z'n omgeving/de wereld. Dit geldt ook voor elk bedrijf en elke organisatie die actief is wereldwijd. 

S-con's belangrijkste missie is de bedrijven/z'n klanten hierin zo goed mogelijk te ondersteunen om hun missie/directie/doel te helpen bereiken.

Een bijkomende missie/doel van S-con is de vrijheid, middelen en mogelijkheden trachten te creëren om zelf bezig te kunnen zijn met eigen projecten ivm Onderzoek en Ontwikkeling (O&O) als gevolg van een bepaald idee ed om zo ook in samenwerking mee te kunnen bouwen aan de mensheid en een betere wereld. 

S-con heeft niet de ambitie om zelf producten te gaan verkopen/verdelen en wil voor, tijdens en na succesvolle ontwikkeling product/oplossing hiervoor samenwerken met partners zoals productiebedrijven en geschikte verkoopskanalen en verdelersnetwerken waar de meeste werkgelegenheid + welvaart ed zal kunnen uit voortkomen. 

Doelgroep 3D-ontwerp regio tussen en rond Antwerpen, Gent, Eeklo

De voorname doelgroep welke m'n talenten, ervaringen en energie het best en efficiëntst kan benutten zijn project- en O&O-afdelingen binnen de industriële constructieprojecten, machinebouw of gerelateerde constructeurs. (Dit sluit echter niet uit dat u ook voor een Out-of-the-box 3D-oplossing en andere 3D-ontwerpen bij S-con terecht kan.)

Dit bij voorkeur in omgevingen met een KMO-mentaliteit en in volgende regio: afgebakend door de steden: Westen van Antwerpen, Temse, Noorden van Gent, Eeklo. (Verplaatsingen naar locaties buiten deze regio zijn bespreekbaar.)

Indien er geen of zelden verplaatsing vereist, zijn opdrachten buiten bovenstaande regio en binnen België zeker mogelijk. Buiten België en binnen EU bespreekbaar.

Bij voorkeur open staan voor gebruik of reeds gebruiker zijn van SolidWorks en/of Inventor. Indien ander 3D-pakket: flexibiliteit naar omschakelen en/of via Step-formaat uitwisseling en productieplannen in bestandsformaat naar wens (dwg, dxf, pdf,... ). Reeds ook enkele weken ervaring in verwerken info uit, in en naar E3D Aveva PDMS.

Opdrachten in AutoCAD ook mogelijk voor bvb layouts, processchema's (PID's), complexe en/of zeer uitgebreide detailtekeningen, verwerken 3D-info, ... .

In volgende gevallen S-con zeker contacteren:

1) uw project-, O&O- of engineering-afdeling heeft nood aan specifieke competenties/expertise/ervaring

2) uw project-, O&O- of engineering-afdeling heeft door omstandigheden tijdelijk nood aan extra capaciteit

3) u heeft project-, O&O- of engineering-capaciteit nodig maar u heeft nog geen project-, O&O- of engineering-afdeling


  

Contactgegevens

Enkele klanten

Ontwerp-ervaring